..

..
" Kadang-kadang ALLAH sembunyikan matahari, DIA datangkan hujan dan petir. Kita bersedih dan tertanya tanya ke mana hilangnya matahari, rupa-rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi yang indah. "

Tuesday, March 4, 2014

Auni 1st Birthday Celebration

17 November 2012

Lahirnya puteri kami yang sulung. Nur Auni Qaisara Bt Muhammad Wafi. Alhamdulillah...membesar menjadi anak yang sihat, bijak, comel & baik. Moga2 berterusan menjadi anak yang solehah dunia & akhirat dan membanggakan kami ibu dan ayah nya.

1st day sewaktu dilahirkan. 
Ari yg same dgn kenduri doa selamat & naik buai. Aku decide nk celebrate skali bufday auni. Sbb 17 November 2013 aritu, kami sempat celebrate bwk dia jenjalan ipoh je. Wkt tu aku tgh tggu mase nk due je. Nk bjalan byk pun xmampuu, wpun ade terpikir nk bwk dia g cameron aritu. Risau plak tbesalin nti. huhuhu... Lg pun mmg aku plan nk buat bufday party meriah skit tuk dia. Yerlah tahun pertama kan. Mummy dia ni kan slalu over skitt....hahaha....



Ni adalah decoration dari Mak ude auni ye....btuah auni dpt mak ude yg kreatip tahap gaban ni. Thanks a lot jgk kat pcik2 mcik2 yg sempoii sanggup meniup belon spi 2-3am. Mummy so tacing ok. tqqq mak ude.

Btuah jgk lg, Auni dpt sponsor cake dari cik yan plak...Untung laaa jd auni kan..smua pakat sponsor...tqqq cik yan.












"Selamat Hari Jadi Sayang, Mummy & Daddy Syg Awak Dunia Akhirat"

Sekarang ni suka betuiii dgr lagu Fynn Jamal yg baru ...Auni pun suka lagu ni.... lagu ni mmg untuk awak la Auni....


FYNN JAMAL - ARJUNA BETA




Tak kanku biarkan walau ribut menyentakmu yang tidur
datang petir menyambar
jengking dan ular–
bonda takkan berundur

nyamanlah arjuna beta
mimpikan yang indah saja
nanti bila kau buka mata
semua tak serupa

kan ada satu ketika kau tak tahu mana nak pergi
jalan betul, anakanda,
tak jelas mata–
ambil yang sarat duri

hiduplah arjuna beta
biarkan jasad yang luka
selama tuhanmu ada
takkan engkau tercela

chorus

ngeri tak terbayang mata
bonda takkan ada sentiasa
nanti moga kau tak lupa
bonda memujukmu, anakanda

hiduplah arjuna beta
biarkan jasad yang luka
selama tuhanmu ada
takkan engkau tercela

nyamanlah arjuna beta
mimpikan yang indah saja
nanti bila kau buka mata
semua tak serupa

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...